Musa Kazım Manasır İlkokulu

WEB https://musakazimmanasirilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. 5004 Sk. No32 20085 Merkezefendi DENİZLİ
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim-öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzu çevresi ile bütünleştirerek kaliteli bir eğitim ve öğretim yapan kurum haline getirmek.
BAŞARILAR : Okulumuzun özellikle son yıllarda sanat kültür ve akademik alanlarda başarıları bulunmaktadır.2018 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Halk Oyunları Yarışmasında minikler kategorisinde il 1.´si olmuştur. 2019 yılında başlanan eTwinning projelerinde okulumuz portala kayıtlı birçok öğretmeniyle yürüttüğü projelerle sayısız Ulusal ve Avrupa Kalte etiketleri alarak eTwinning Okulu başvurusu yapmaya hak kazanmıştır.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : Sabahçı 07:50-12:40 Öğleci 12:50-17:40
Isınma : Doğal Gazlı
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ve özel şehir içi dolmuşlarıyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yeni Mah. 5004 Sk. No:32 20085 Merkezefendi DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Denizli Merkezefendi merkez ilçesi Yeni mahallede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : eTwinning Projeleri, Sıfır Atık Projesi, Okuyan Denizli Projesi